Klacht: niet voorradig

op 08 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik shop bijna dagelijks bij de A-H in Bergen n-h en de laatste weken valt het mij op dat er verschillende schappen niet worden aangevuld zoals de dieren voeding en snacks en de verzorging producten voor mannen,aan de service balie krijg ik als antwoord dat de schappen indeling gaat veranderen,ok maar moet dat weken lang duren en in het drukke seizoen?

Gewenste Oplossing:

Als ik weer mijn benodigde boodschappen kan kopen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door shopinbergen