Klacht: Niet terug betalen van de borg – Boeking 310209

Beukemap op 31 augustus 2021 over Natuurhuisje in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken een huisje gehuurd via Natuurhuisj,nl, Bij terugkomst kreeg ik een berichtje van de verhuurder dat er schade was gevonden aan een keukenkast deurtje.
Ik heb deze schade dus niet gemaakt. Er is bij aanvang van de huurperiode en bij het einde van de verhuurperiode geen opname van de staat van het huisje gemaakt met mij. Deze verhuurder probeert dus de schuld in mijn schoenen te schuiven, en wil de borg niet terug betalen. Blijkbaar gaat natuurhuisje hiermee akkoord, ongeachte dat er totaal geen bewijs is en ik ook meerder keren heb aangegeven dat ik dit niet gedaan heb. Blijkbaar is het woord van een of andere malafide verhuurder meer waard dan dat van mij.

Tevens mag men ook wel een de tekst bij dit object controleren van er weren nogal wat meer gebreken aan dit huisje ( schimmel in de badkamer, 2 cm kier bij de voordeur, vochtprobleem, ramen en deuren die niet goed sluiten )

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn borg van 150 Euro terug, en een excuus voor de valse beschuldiging

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Natuurhuisje over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Natuurhuisje in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Beukemap