Klacht: Niet te verzekeren bij ARAG

Trab61 op 15 maart 2018 over Arag in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was eerst via tussenpersoon verzekerd bij DAS rechtbijstand is de beste ze helpen alle zaken en behulpzaam.en tussenpersoon zonder te vragen overgestapt van DAS naar ARAG ik raad aan niet te verzekeren bij ARAG ik heb opgezegd bij ARAG en weet teruggekeerd naar DAS ik heb niet zelf overgestapt naar ARAG dat heeft tussenpersoon gedaan nogmaals niet te verzekeren bij ARAG cijfer voor ARAG 1 cijfer voor ELDERS 7 DAS 10

Gewenste Oplossing:

Niet te verzekeren bij ARAG

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arag over deze klacht.

Bericht van Arag

4 jaren geleden - Geachte heer Tirgil, Wij kunnen in onze administratie op uw naam en opgeven postcode geen melding terugvinden. Als u niet tevreden bent over de dienstverlening van ARAG, kunt u een klacht indienen bij het ARAG-klachtenbureau ([email protected]) Met vriendelijk groet, ARAG Rechtsbijstand

Alle klachten die gemeld zijn door