Klacht: Niet te roken mot!

op 31 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als trouwe roker van het merk Pall Mall merk ik dat het afgelopen half jaar een grote toename is van niet te roken mot in de pakjes shag. Ik rook de pakjes XL en hier van min 4 per week. Maar begin nu echt er aan te denken om over te stappen naar een ander merk waarbij dit niet het geval is. Althans niet zo dat ik regelmatig een kwart van het pakje weg moet gooien!

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik willen zien dat hier op gereageerd word en ook daadwerkelijk iets mee word gedaan,aangezien ik niet de enige ben die hier over klaag. Maar schijnbaar wel een van de weinige ben die een klacht indient. En naar aanleiding van de reactie kan ik pas vertellen dat ik tevreden ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr Warbroek