Klacht: Niet te eten

megan2002 op 16 december 2013 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag een klacht indienen. Vanavond voor de eerste keer bij domino pizza besteld, omdat de pizzeria bij ons op maandag gesloten is. Het gaat om een pizza magherita …alsof je karton zit te eten !! Smaakloos en vet droop eraf. En 2 keer een pasta bolognese…. Echt niet te eten. Als je het uit het doosje haalt is het 1 bonk compact veevoer. De kaas wat er doorheen zit is door het afkoelen in 1 bonk gestold. En ook weer smaakloos. Alsof ik een baby potje van m’n kind zit te eten.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat jullie hier iets mee doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door