Klacht: Niet te boeken op aangegeven locaties.

op 06 mei 2016 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de sushi of tapas voor twee staat OP DE VERPAKKING AANGEGEVEN dat de bon te gebruiken is in onder andere Drachten, Leeuwarden of Groningen. Dat kan niet omdat het aanbod is gewijzigd. Nu moet ik voor de dichtstbijzijnde locatie 80 km reizen. (Retour 160 km!) Ik heb de klacht bij HEMA aangegeven waarop ze deze afdeden met de volgende opmerking: Misschien heeft u geluk en komt er binnen de geldigheidsduur van uw bon nog wel weer iets wat dichterbij is.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mij een andere bon -in overleg welke- voor hetzelfde bedrag wordt aangeboden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Familie Hut