Klacht: niet te bereiken

op 14 september 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben de verkeerde boeken besteld en kwamen hier pas achter op de 1e schooldag, 8 sept 2016. Meteen geprobeerd contact te krijgen met van Dijk….nu, 14-9, ben ik nog niks verder. Via de mail krijg je een automatische mail terug dat antwoord ongeveer 4 dagen kan duren. Telefonisch sta je uren in de wacht, OP ELK TIJDSTIP ! Mijn zoon heeft nu dus geen boeken en inloggen op de site is helemaal rampzalig. Omdat mijn jongste zoon op een andere school zit en zijn boeken ook bij van Dijk vandaan komen, kent de site alleen zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Druk ik op wijzigen wachtwoord, krijg ik alles nieuw voor mn jongste zoon. Dolgraag wil ik de boeken retourneren en de juiste boeken bestellen, maar dit is onmogelijk. Ik zou er zelfs voor naar Kampen rijden, maar dat is toch te gek voor woorden ??

Gewenste Oplossing:

als dit pakket, netjes ingepakt in hun doos, teruggenomen wordt en verrekend wordt met de aankoop van de juiste boeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van VanDijk

1 jaar geleden - Beste mevrouw Koppen, Graag ontvangen wij uw klantnummer en/of adresgegevens. Wij hebben geprobeerd uw mail te achterhalen in ons mailsysteem, helaas zonder resultaat. Wat wij u wel alvast kunnen melden is dat u voor beide zoons een eigen account moet maken. Dit ivm persoonsgebonden digitaal lesmateriaal. Ook mag u de verkeerde boeken retourneren, wanneer dit niet lukt via de site dan mag u een begeleidend schrijven toevoegen met uw klantnummer en /of adresgegevens. Verrekening met het nieuwe pakket is niet mogelijk, zodra wij de boeken in juiste staat retour ontvangen, storten wij het bedrag terug. In afwachting van uw reactie kunnen wij u aanvullende informatie geven. Wilt u uw reactie mailen naar jdvries@vdcl.nl zodat ik het kan oppakken. Met vriendelijke groet, Joyce de Vries Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 16 september 2016 om 15:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Koppen,

Graag ontvangen wij uw klantnummer en/of adresgegevens. Wij hebben geprobeerd uw mail te achterhalen in ons mailsysteem, helaas zonder resultaat.
Wat wij u wel alvast kunnen melden is dat u voor beide zoons een eigen account moet maken. Dit ivm persoonsgebonden digitaal lesmateriaal. Ook mag u de verkeerde boeken retourneren, wanneer dit niet lukt via de site dan mag u een begeleidend schrijven toevoegen met uw klantnummer en /of adresgegevens. Verrekening met het nieuwe pakket is niet mogelijk, zodra wij de boeken in juiste staat retour ontvangen, storten wij het bedrag terug.
In afwachting van uw reactie kunnen wij u aanvullende informatie geven.
Wilt u uw reactie mailen naar jdvries@vdcl.nl zodat ik het kan oppakken.

Met vriendelijke groet,
Joyce de Vries
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Karin van Koppen