Klacht: Niet stoppen bij de halte

Alidapinkster op 23 oktober 2020 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond 21-10-2020 om 15:57 bij bushalte de burcht in hoogezand te wachten met mijn hondje,ik was er al 10 minuten voor vertrek.toen ik de bus lijn 171 naar veendam aan zag komen in de verte deed ik mijn mondkapje op , toen de bus er bijna was stak ik mijn hand op maar de bus stopte niet en reed de bushalte voorbij.de volgende bus kwam pas na 33 minuten het mot regende en er stond een dikke wind dus ik baalde heel erg.het was niet anders ik moest nog een half uur wachten

Gewenste Oplossing:

Als ik eventueel een tegoedbon krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alidapinkster