Klacht: niet snel opgelost spaak

op 11 augustus 2016 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn fiets staat al bijna twee weken bij de fietsen maker blom /blom mijdrecht spaak stuk net 1 jaar oud spaak niet lever baar gewoon belachelijk ,ik twee ebike bijna 6000 euro gekost ben van een ander merk gegaan omdat sparta beter was aan mijn vrouw der fiets mankeerde ook al wat trapas vervangen ik heb 5 jaar garantie er bij gekocht
maar dat dit nu al zoo gaat vind ik niet leuk zit nu al bijna twee weken zonder fiets ,mijn fietsen maker vroeg aan jullie of jullie mijn derde servicebeurt wouden vergoeden voor de ellende die ik nu weer heb

Gewenste Oplossing:

als er war van de sparta komt en dat het snel word opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rwb schrader