Klacht: Niet serieuze benadering

op 03 oktober 2016 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23 sept jl een samsung s6 besteld met abonnement van Telfort. In 1e instantie (ook vgl de ontvangen nieuwsbrief: onze best verkochte telefoons direct leverbaar beste mensen) zou de telefoon direct, daarna dinsdag, daarna donderdag, daarna maandag, daarna……. Kort samengevat een compleet onbetrouwbare leveringstermijn. Het blijkt dat GSM web hun processen niet op orde heeft. Je dupeert daarmee de klant. Je zult maar een toestel ontvangen en een beroep moeten doen op garantie…….

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als GSM web mij mailt met de mededeling dat de koop ontbonden wordt. Kan ik naar mediamarkt en m zo meenemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TondeWit48