Klacht: niet serieus

op 26 april 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had een klacht gemeld bij dominos en dan krijg ik te horen dominos behandelt u klacht niet. dat vind ik erg jammer. ik vind dat ze alle klachten iedergeval moeten oppakken. ik had geklaagt dat het eten te zout was. erg jammer dat ze er niet op reageren

Gewenste Oplossing:

als dominos gewoon hun klachten opneemt en verbetert bij hun zelf. zoals ik zeg dat ik had bestelt en het was veel te zout dat ze er gewoon op gaan letten dat het niet meer heel erg zout word gemaakt. want ik proevde echt alleen maar zout. dus ik wil een reachtie van dominos dat ze het gaan oplossen en het gewoon goed gaan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wessel31