Klacht: Niet origineel scherm met kuren

op 09 juli 2017 over Dynafix in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verzekering lopen bij Vodafone. Scherm kapot, telefoon (iPhone 6s) via Vodafone opgestuurd naar Dynafix. Ik krijg mijn telefoon terug en merk dat tijdens het scrollen door een nieuwsartikel mijn scherm vast loopt. De enige manier om toch door te kunnen met lezen is mijn telefoon vergrendelen en weer ontgrendelen met code. Dit gebeurd ongeveer elke 1,5 minuut. Langs geweest in de Apple store omdat ik het niet vertrouwde en wat blijkt; geen origineel Apple scherm er op gezet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat er een origineel scherm op wordt gezet wat WERKT. Als dit niet kan wil ik mijn geld terug zodat ik het ergens anders wél kan laten maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynafix over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynafix in behandeling genomen

Bericht van Dynafix

1 jaar geleden - Geachte klant, Zou u ons wellicht kunnen voorzien van het iRMA-nummer of het IMEI-nummer van de betreffende reparatie danwel het toestel waar dit om gaat? Dan kijken wij graag mee naar uw case. Hopende van u te vernemen. Met vriendelijke groet, Dynafix WeCare Team.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynafix een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynafix

Heeft op 31 juli 2017 om 11:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte klant,

Wij hebben na ons bericht spijtig genoeg niets meer van u mogen vernemen, wij gaan er dan ook van uit dat de klacht afgehandeld is.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn vernemen wij deze graag van u. Ook op een gesloten klacht is het mogelijk een reactie te plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Dynafix WeCare Team.

Alle klachten die gemeld zijn door Annieck_verboon