Klacht: Niet opdagen van afspraak

op 07 juni 2021 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al sinds afgelopen woensdag geen internet. 1 ste monteur is langs geweest en het probleem zou binnen 24 uur opgelost worden en vandaag 7 juni zou er weer een monteur langs komen maar niemand is komen opdagen vandaag. Ik betaal wel voor mijn internet maar in er geen gebruik van maken. Ik moet thuis blijven maar er komt gewoon niemand opdagen

Gewenste Oplossing:

Nog niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Monsef