Klacht: niet ontvangen boek

op 20 juli 2016 over Amazon in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

volgens DHL werd mijn bestelling (een boek van Daniel Silva) op 19 juli 2016 afgeleverd bij een van de buren omdat ik niet thuis zou zijn. Ik was echter de gehele dag thuis en de betrokken buur is met vakantie zodat deze de zending niet in ontvangst genomen kan hebben. Ik heb telefonisch geklaagd bij DHL. Deze stelde dat Amazon de klachten zelf wilde afhandelen. Op de site van Amazon DE kon ik echter geen mogelijkheid voor het indienen van een klacht vinden. Ook werd geen mogelijkheid gegeven telefonisch contact op te nemen.

Gewenste Oplossing:

Spoedige levering van het boek van Daniel Silva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vas00002