Klacht: Niet ontvangen

op 02 juni 2018 over Dex en Allen in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 januari heb ik een bestelling gedaan bij Dex en Allen. Ik heb hier een bril en een armbandje besteld. Nu zijn we al ondertussen Begin Juni en heb ik nog mijn bestelling nog steeds niet gehad. Ik heb in mijn mailbox het bewijs van mijn bestelling.

Gewenste Oplossing:

Geld terug of bestelling krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dex en Allen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dex en Allen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jordyverryckt