Klacht: niet ontvangen

op 28 juli 2016 over Eindhovens Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben de krant al meer dan 30 jaar altijd keurig op tijd maar de laatste maanden gaat het bijna dagelijks mis mijn man en ik werken nog alle twee en hij moet om 8 uur weg nu is het 10 voor 8 en hij is er nog niet gisteren was hij pas laat in de ochtend . dit is erg vervelend daar heb ik geen krant voor om meteen bij het oud papier te doen .
Marga Luiijf

Gewenste Oplossing:

graag om 7 uur zoals we jaren gehad hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhovens Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhovens Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marga1956