Klacht: Niet netjes geholpen!!!!!

op 13 juni 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Werd echt niet netjes geholpen,vrouw had denk haar dag niet achter kassa.Had de flessen bon op de kassa gelegd,en in eens was die weg!Ik wist zeker dat de bon er lag.Zegt ze ik haal altijd meteen eraf,daar had ik meet te doen.En ze noemde het bedrag.Echt niet normaal!!!!!!!Uiteindelijk kijkt ze in prullenbak en daar lag het.Geen word u of niks.Alleen bijdehand reageren!!!!

Gewenste Oplossing:

Als er wat aan gedaan word!Het kan we! Maandag vroeg zijn!Maar klantvriendelijk staat boven alles!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 180383