Klacht: Niet netjes behandeld en voor niks reiskosten gemaakt.

op 11 januari 2014 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik belde naar filiaal vught voor rolgordijn met korting die in den bosch niet aanwezig was. Gebeld naar Vught deze was nog aanwezig ik zei dan kom ik er meteen aan. Ik naar Vught rijden. Kom ik aan hebben ze deze aan een ander verkocht. Ben ik dus voor niks naar Vught gereden. Hier was is niet content mee. Waarom bel ik dan?

Gewenste Oplossing:

Ben benieuwd waarin jullie mij tegoed kunnen komen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Karwei in behandeling genomen

Karwei

Heeft op 24 april 2014 om 17:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

De bouwmarkt heeft dit met de klant uitgesproken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Karwei een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door angje1978