Klacht: Niet nakomen wat wordt beloofd

op 11 juni 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mensen als je iets bij Digitaland besteld betaal het niet met Paypal. De aankoopbescherming gaat je niet helpen. Ik heb een bestelling geplaatst en w8 al 7 maanden op mn producten. 1 geschil van 1 product heeft Paypal opgelost doordat is gebleken dat het product was gestolen. Nu ben ik bezig om mn andere 2 producten te krijgen en nu reageert de Digitaland nergens meer op. Paypal heeft mijn account zonder reden gesloten en nu sta ik met lege handen geen goederen en geen geld terug. Paypal geeft als advies probeer het op te lossen met de verkoper, ja hoe dan als ze nergens meer op reageren. Dus mensen wees gewaarschuwd als je met Paypal betaald en in de veronderstelling bent dat je soort van verzekerd bent!

Gewenste Oplossing:

Dat mijn probleem wordt opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SteefS