Klacht: Niet nakomen van gemaakte afspraken

op 06 april 2020 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Hierbij wil ik mij ongenoegen uiten op niet nakomen afspraken.

Ik heb via de chat met uw collega afspraken gemaakt voor het leveren van een extra tv ontvanger met behoud van digitenne. Hierbij is duidelijk afgesproken dat dit voor 72,50 geleverd gaat worden. Nu blijken de afspraken opeens niet nageleefd te gaan worden en heb ik gevraagd om de bestelling terug te draaien en dat blijkt ook ineens niet meer mogelijk.

Chathistorie is beschikbaar.

Graag verzoek ik u alsnog de gemaakt afspraken na te komen.

Met vriendelijke groet,

AWF Bull

Gewenste Oplossing:

als afspraak wordt nagekomen volgens afgesproken prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HVA410TE