Klacht: niet nakomen levering

op 28 november 2016 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 1 okt een hoekbank besteld. De levertijd van 15 dgn ( die was het toen) konden ze nakomen. Ik moest maar van 20 uitgaan. Elke keer stellen ze datum weer bij als ik bel. Zes weken zou het worden. Anderhalve week terug gebeld, 30 november zou de bank in Sneek binnenkomen. Vanochtend belden ze zelf, dat het niet zou lukken, ze hopen dat hij voor de kerst binnen is. Ik mocht de bestelling ook annuleren werd er gezegd. Maar dat is toch geen optie ! Als ze dit direct hadden gezegd, had ik ergens anders een bank gekocht. Als ik kijk naar online bestellen bij deze bank, staat er 7wkn levertijd bij. ik wacht inmiddels al dik 9 wkn.

Gewenste Oplossing:

dat de bank deze week bezorgd word.

Alle klachten die gemeld zijn door aukjed