Klacht: Niet nagekomen behandelafspraak

op 02 augustus 2016 over PsyQ in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hier 2 rekeningen liggen van Famed omdat ik de eerste keer niet kon komen ivm met ziekte. Lag die dag geveld met griep op bed en kon dit niet 24 uur van tevoren voorzien. Tweede keer afgemeld in overleg met de psycholoog omdat ik zwanger ben en die dag alleen maar aan het overgeven was.. Ook dit kon ik niet voorzien 24 uur van tevoren. Nu rekeningen liggen t.w.v. 130 euro. Contact gehad met Famed en die stuurden dit naar Psyq.. Krijg nu gewoon weer een nieuwe rekening opgestuurd. Ik vind dit echt schandalig en twijfel of ik nog wel in behandeling wil bij PsyQ want ziek worden kan altijd gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de nota's ingetrokken worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PsyQ over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door R86_