Klacht: Niet naast elkaar zitten

op 26 mei 2017 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden een reis naar Sicilië geboekt. Met het inchecken bleek dat we niet naast elkaar konden zitten. Tegen betaling konden we dit aanpassen, maar uit principe doe ik dit niet. Met de heenweg zat ik in rij 5, mijn man in rij 35. Toen iedereen zat bleek dat de stoel naast mij en voor mij gewoon leeg waren. Dit was tevens met de terugreis het geval. We hoorden van vele mensen, dat iedereen apart zat.

Gewenste Oplossing:

Gezinnen en stellen gewoon naast elkaar laten zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Swalmpie