Klacht: Niet mogen ruilen

op 26 mei 2020 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor mezelf en 2 vriendinnen had ik jurken besteld. 1XL en 2x een XXL. Deze jurken kwamen pas 10 weken na de afgesproken bezorgdatum binnen. 1x XL, 1 x XXL en 1 x 2XL. Deze laatste maat had een XXL moeten zijn. Ik wil 2 van de 3 jurken omruilen voor een andere maat. Wat ik ook probeer om tot een oplossing te komen, ik krijg alleen maar terug te horen dat de 7 dagen om te ruilen verstreken zijn. Ik vind het schandalige service.

Gewenste Oplossing:

Als ik voor de 2XL en de XXL een andere maat ontvang. Namelijk L en XL.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Light in the box nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daan79