Klacht: niet leveren van mijn bestelde en reeds betaald huawei

op 02 februari 2014 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Reeds twee weken geleden een huawei gekocht zou bij mij thuis geleverd worden maar is er nog niet ze zouden geld terug storten heb ik ook nog niet ontvangen heb reeds elders een andere telefoon vekocht daar kijkshop toch niet leverd en zijn afspraken niet na komt .overweg om juridische stappen te ondernemen.ikzelf koop. Nooit weer iets bij kijkshop

Gewenste Oplossing:

Geld terug wat mij teleconisch is beloofd.u heeft nog tot morgen de kans

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kijkshop over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kees.1