Klacht: niet leveren bestelde artikelen, en late reparatie.

op 26 september 2016 over Welzorg in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het zijn er meerdere, ik ben helemaal klaar met dit waardeloze bedrijf. zes weken gelden een band voor mijn handbike besteld moet nog geleverd worden. bel op donderdagochtend over storing in mijn handbike de woensdag erop was er pas tijd om te komen repareren. ik heb een nieuwe rolstoel nodig 11 juli is de gemeente geweest en welzorg zou een afspraak maken 3 oktober, 3 maanden later. en dit zijn slechts recente klachten

Gewenste Oplossing:

Als afspraken worden nagekomen, het bestelde word geleverd , en afspraken veel sneller worden ingepland. Eigenlijk heb ik geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Welzorg

Bericht van Welzorg

1 jaar geleden - Beste Diesel07, We gaan dit uitzoeken met de afdeling klantenservice en nemen spoedig contact met u op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Welzorg nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht DIESEL07

1 jaar geleden - We zijn nu een week verder nog geen reactie van Welzorg.

Alle klachten die gemeld zijn door DIESEL07