Klacht: niet leveren

op 14 mei 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

23-04-2020 heb ik in amerika iets besteld het is volgens paypal verzonden 28-04-2020,ik zou het kunnen volgen met dit nummer U.S. Postal Service: LZ204577939US maar ik kan helemaal niet op hun site komen ,dan zijn mijn inloggegevens niet goed het is gewoon niet te traceren voor mij, als je 80 jaar bent dan houdt je kennis op een bepaalde hoogte op wat pc betreft.heb nog naar paypal gebeld 0204622530 kon 1 indrukken dat ging over betalingen en 2 over andere vragen dus 2 ingedrukt verbinding werd meteen verbroken,toen maar 1 ingedrukt meteen iemand aan de lijn maar diue kon mij niet verder helpen.dit is mijn klacht
Vriendelijke groet G.Sneijders

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn bestelde spullen heb ontvangen daar heb ik tenslotte voor betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]