Klacht: niet leveren

op 31 augustus 2018 over Goedkoper.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb gordijnen voor de kinderkamer besteld en tot heden zijn die niet geleverd. op moment van bestellen heb ik speciaal het thuiswinkel waarborg gecontroleerd en de winkel stond daar. nu kijk ik en vanaf 31 augustus dus vandaag zijn ze niet meer aangesloten bij thuiswinkel waarborg. heb al 3 x support formulier ingestuurd naar goedkoper.nl en geen reaktie. als je belt dan zeggen ze van maandag tot vrijdag tot 4 uur maar er neemt nooit iemand op. wat nu te doen? de website is nog steeds in de lucht en ik wil niet dat andere mensen nog blijven bestellen en betalen

Gewenste Oplossing:

ik wil heel graag mijn geld terug, inrichten kinderkamer is al zo duur

Alle klachten die gemeld zijn door tru