Klacht: niet kunnen verzilveren van gewonnen bioscoopkaartjes

op 03 april 2013 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in maart 2 bioscoopkaartjes voor de film daglicht gewonnen en moest via de website een code activeren om zodoende de bioscoopkaartjes te kunnen verzilveren. Echter……he ik 27, 27, 28 EN 29 maart geprobeerd op deze link te komen maar…..niet gelukt!!!! Nu zou het na 29 maart niet meer kunnen maar dat is toch niet eerlijk? Ik heb het dagen achter elkaar geprobeerd, maar kwam niet tot de link die nodig was tot verzilvering….deze was trouwens www.postcodeloterij.nl/daglicht

Gewenste Oplossing:

Het zou mooi zijn als de postcodeloterij alsnog de twee kaartjes voor de film zou toezenden....

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Margo1