Klacht: niet kunnen leveren aanbieding

op 26 april 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag actie dipladenia kwam bij het filiaal in weert waar ze volgens personeel niet waren binnen gekomen,of ze vonden ze zelf ook erg mooi kan natuurlijk ook .Of de aldi heeft regelmatig lokkertjes want was een mooie aanbieding wat het ook is vind het schandalig Maar ik verwacht tenminste een bericht terug hierover dat zou klantvriendelijk zijn

Gewenste Oplossing:

nou als ik als nog een plant krijg op welke manier dan ook als moet ze van de intratuin komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door smpj