Klacht: Niet goed behandeld bij de kassa

op 13 december 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi mijn vrouw was bij de aldie in Zwolle in de aa landen ze stond bij de kassa maar die man had geen begrip dat mijn vrouw een cva heeft he had oftewel meer dereberoertes vond dat zeaaroesters opschieten zij was er 13 -12 -2017 omstreeks 14.30 ik vind datoet niet kunnen Hoe jullie met dit soort mensen omgaan diep trurig

Gewenste Oplossing:

Een tegoed bon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door W.c Mensink