Klacht: Niet geweest

op 20 juli 2019 over Go Parcel in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zou vandaag een pakketje worden bezorgd dat ik morgen nodig heb. Ik ben gewoon thuis maar nu krijg ik de melding dat bezorgen niet gelukt is. De eerste mogelijkheid om alsnog het pakketje te ontvangen is maandag! En dat terwijl ik gewoon thuis ben en geen briefje in de brievenbus heb. Is de bezorger wel geweest?? betreft https:goparcel.nltrack3SQLS340216790NL1076CZ

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer het pakketje alsnog vandaag bezorgd wordt. Of als ik het eventueel vandaag ergens kan afhalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Go Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Go Parcel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Froma81