Klacht: Niet geplande tussenstop

op 02 juli 2016 over ML Tours in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18-06-2016, had ik een vlucht van Amsterdam – Nador. Op de plasma’s in het vliegveld stond over dat de vlucht gewoon van Ams – Ndr gaat, uiteindelijk in het vliegtuig bleek dat er een tussenstop was geplant in Tanger. Vele passagiers wisten hier niks van en ik ook niet. Aangekomen in Tanger, zijn er maar een aantal mensen uitgestapt.

Een vlucht met een tussenstop is veel goedkoper dan een directe vlucht. Ik heb betaalt voor een directe vlucht en zo hebben ook heel veel andere mensen gedaan. Ik heb het gevoel dat ML Tours niet eerlijk handelt.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht dat ML Tours dit goed maakt op hun eigen manier. Ook verwacht ik dat ze vanaf nu af aan het erbij vermelden als er een tussenstop is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ML Tours

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ML Tours nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door T.Asdoufli