Klacht: Niet genoeg personeel

op 31 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was met mijn schoonzus in de kruidvat op het wagnerplein in Tilburg. We zochten een product en konden die niet vinden. Er was niemand in de winkel te vinden die ons kon helpen dus we zijn naar de cassiere gelopen om te vragen of er iemand aan het werk was die ons kon helpen. Daarop werd gelijk nee gezegd en ze ging weer verder met de klanten helpen die aan haar kassa stonden. Ik vind dit erg ongepast en ben toen met mijn schoonzus gelijk de winkel uitgelopen en heb het product ergens anders gehaald.

Gewenste Oplossing:

Ik ga voortaan niet meer naar deze kruidvat toe

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ShirleySmits