Klacht: Niet geleverde oplader

op 04 oktober 2016 over GSMoplader.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 4-9-2016 een samsung oplader besteld. Per abuis stond in mijn account nog een oud adres. Na een aantal dagen nog niks ontvangen en gemaild. Bleek inderdaad dat het was verstuurd naar mijn oude adres. Contact gezocht met de nieuwe bewoners, maar zij geven aan dat er niks is binnen gekomen op dat adres. Dus weer contact gezocht met GSM-oplader. Inmiddels zijn we weken verder. Ik ben mijn geld kwijt en krijg gewoon geen reactie meer. De reactie die ik wel heb ontvangen is dat ze mij tegemoet kunnen komen en dat ik 20% korting krijg op een nieuwe bestelling. Kortom ik moet dus nu nog weer extra kosten gaan maken om alsnog een oplader te ontvangen. Ik kan er niks aan doen dat de post niet aan komt. En vervolgens moet ik wel voor de kosten opdraaien. Schandalig!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld retour ontvang en een reactie op mijn mails!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar GSMoplader.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door tcvenema