Klacht: Niet geleverde mascara Quickmax

op 26 juni 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan bij LuxStyle en deze is nooit aangekomen. Tot mijn verbazing kreeg ik daarna weer een mail, waarin stond dat ze weer hetzelfde product zouden versturen. Nooit is iets aangekomen, 1e produkt heb ik betaald, maar 2e produkt niet omdat dit ook nooit besteld en aangekomen is. Nu dreigen ze met aanmaningen, terwijl ik een bedrag van hen tegoed heb, wegens niet nagekomen leveringen.

Bestel nooit bij dit bedrjif, het is oplichterij !!!!

Gewenste Oplossing:

Eis het betaalde bedrag terug, waar tegenover nooit een levering heeft plaatsgevonden.
De aanmaning betreffende een tweede niet verzonden produkt en tevens niet besteld, dient gecrediteerd te worden.
Verwijdering van mijn klantgegevens uit hun bestanden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M Eerhard