Klacht: Niet geleverde goederen

op 05 september 2016 over NBD-AUCTIONS in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 augustus een veiling gewonnen betreffende een horloge. Dit “winnen”kwam ook geheel onverwacht maar hiervan was de nieuwe website de oorzaak. Goed, ik heb het geld overgemaakt dezelfde dag. Een week later gebeld (en iemand aan de lijn gehad!) waar mijn horloge bleef. Het betreffende horloge was kapot en of ik nog een paar dagen wilde wachten dan konden ze een goed product naar mij opsturen. Daarna is er stilte… telefoon, email, live chat (op de nieuwe site, dat dan weer wel) Ik krijg niemand meer te spreken. Ook worden mailtjes niet beantwoord.
Ben ik hier nou werkelijk in het ootje genomen? En dus mijn geld kwijt?
Elske

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door Elske Schilder