Klacht: niet geleverde besteling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20-9 heb ik een fusee besteld bij Verbruggen netjes betaald maar mijn besteling niet gekregen nu had ik de beste man aan de telefoon vanmorgen waar mijn besteling blijft. Werd. Er gezegd dat ze die onderdeel niet hadden maar wel een ander die duurder is heb gevraagd of hij mijn geld terug wilde storten moest ik eerst per e mail mijn bank gegevens doorgeven terwijl dat de gegevens bekend zijn ik vindt als je iets niet hebt stuur de klant een berichtje en niet een week laten wachten dat jezelf erachter aan moet bellen haal het onderdeel dan van de web site en niet proberen de mensen iets duurder te willen verkopen

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld zo snel mogelijk terug heb of het onderdeel voor het geld wat ik betaald heb dringend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Perry Verbruggen 45 km parts autocenter Boxtel over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door klitsko1956