Klacht: Niet geleverd

op 16 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakketje zou 8 December al geleverd worden, maar is nog steeds niet in huis. Wel een mailtje ontvangen 3 December “Your order had been shipped”, daarna niks meer over mn pakketje gezien. De track en trace site zegt dat het pakketje nog in Manchester is. De leveringsdatum blijft op 8 December staan, ik wil mn bestelling!

Gewenste Oplossing:

Dat mijn pakketje zo snel mogelijk bij mij bezorgd wordt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Nkajdns

9 maanden geleden - Nog steeds geen vooruitgang..

Reactie van de melder van de klacht Nkajdns

9 maanden geleden - Vanaf 28 november ben ik nu al bezig om mijn pakketje te krijgen. Helemaal klaar met die rotsite. Boohoo.com zou ik iedereen afraden! Helemaal nu ze zeggen dat je je pakketje voor oud en nieuw in huis hebt als je nu besteld. Niet doen dus!

Alle klachten die gemeld zijn door Nkajdns