Klacht: niet geleverd

op 03 juli 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

4 weken geleden een jurk bestelt bij boohoo.com. netjes een bevestiging gekregen en via ideal betaalt. mail gekregen dat het verstuurd was en toen ging het mis. bij het checken waar het pakketje was bleek de site niet te kloppen. was de link voor de leverancier en niet voor de ontvanger. uit eindelijk toch het kunnen vinden en toen bleek dat het vorige week ontvangen zou zijn. hier is niks ontvangen. gelijk mail gestuurd naar de klantenservice maar daar nog steeds niks op terug gekregen. terwijl ze binnen 24 uur zouden reageren. ook niks tussen de junkmail. krijg ik net een mail binnen dat ze mijn pakje retour hebben gekregen en dat ze binnen 30!!! dagen het geld terug storten.
geen jurk en geen geld en ook nog steeds geen antwoord terug gekregen.
ik bestel hier nooit meer!!!

Gewenste Oplossing:

als ze mij de jurk leveren die ze zouden leveren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marlies563