Klacht: Niet geinformeerd werkzaamheden

Marohan op 04 april 2018 over Vitens in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zo gefrustreerd omdat ik net weer de kraan opendraai en ik geen water heb. Met een klein kindje thuis is het heel vervelens dat ik dit weer niet weet!! Ik heb ook echt geen brief of smsje gehad met deze info. Gisteren was dit ook het geval en toen kreeg ik te horen dat dit maar tot 16.00 iur zou duren. Nu is het weer zo ver en het is erg vervelend dat ik dit niet wist!

Gewenste Oplossing:

Ik wil een korting en ik wil voortaan op tijd over zulke informatie beschikken zodat ik mij kan voorbereiden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vitens

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vitens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door