Klacht: Niet gehopen worden met een vraag

op 07 oktober 2016 over Telecombinatie in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden ben ik naar telecombinatie in Lisse Luijk geweest met de vraag hoe het kan dat mijn internet heel snel opraakte terwijl ik geen intensieve apps gebruik. Ik vroeg aan de verkoper of hij misschien wist wat ik kon doen. De eerste vraag die hij stelde was of ik het abbonnement bij hun had afgesloten. Ik heb het online besteld dus mijn antwoord was nee. Zonder dat hij naar mijn telefoon keek zei de verkoper dat hij niet wist wat het kon zijn. Zelf vond ik dit heel raar. Ik ben maar weggelopen omdat ik het gevoel kreeg dat ik snel de winkel uitmoest omdar ik het abonnement en de telefoon niet via hun gekocht heb. Kortom slechte service en ik kom er nooit meer.

Gewenste Oplossing:

Als ze mij hadden verteld wat het eventueel kon zijn was ik al te vreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telecombinatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telecombinatie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MirandaJamoel