Klacht: niet functionerende ereader

op 25 juli 2016 over Kobo Books in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn ereader nog geen 1,5 jaar oud. ik heb een kobo touch edition. hij werkte prima. tot hij weer gebruikt moest worden, krijg ik er niets meer zee gedaan. hij ligt al meer dan 10uur in de oplader en nog steeds zie ik het scherm waarbij staat dat ik hem moet opladen. verder krijg ik er totaal geen beweging in. ik ga morgen nacht op vakantie en probeer het voor elkaar te krijgen om er iets aan te doen. maar niemand kan me tot nu toe helpen. ik vind dit heel vervelend en nog veel te vroeg voor deze ereader. hij is niet gevallen en heeft geen beschadigingen.

Gewenste Oplossing:

als er naar mijn ereader gekeken word en dat deze functioneert het liefst zsm. aangezien er nieuwe gekochte boeken op staan voormijn vakantie van morgen nacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kobo Books

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kobo Books nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dirkje467130