Klacht: Niet binnen de aangegeven tijden langs geweest

op 14 juli 2012 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou er een pakje worden bezorgd tussen 12:00 en 18:00. Vandaar ben ik vroeg naar de winkel geweest zodat ik voor 12:00 thuis was om het pakje in ontvangst te nemen. Om 11:45 kwam ik thuis en zag tot mijn verbazing dat de bezorger al geweest was. Ik heb mijn pakje nodig en vind het daarom netjes dat de bezorger zich niet aan de afgesproken tijd heeft gehouden. Dit is trouwens niet de eerste keer. Ook vind ik het vervelend dat ik geen contact kan opnemen met de klantenservice.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakje graag vandaag alsnog bezorgd hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 16 juli 2012 om 14:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

De klacht is in behandeling genomen. Helaas heeft de klant onjuiste informatie omtrent de levertijden ontvangen. Selekvracht bezorgd op zaterdag alleen tussen 9.00u-13.00u KLant ingelicht over de volgende momenten van levering.
Ik heb namens Selektvracht B.V. mijn excuses aangeboden.

Met vriendelijke groet,

Selektvracht B.V. Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door Shara