Klacht: Niet bezorgde schoenen

op 08 juni 2017 over Van Haren in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb 4 weken geleden schoenen besteld en met smacht gewacht totdat ik vandaag een sms’je kreeg dat de bestelling niet meer leverbaar is. Ik vind het raar dat ik 4 weken op überhaupt een berichtje heb moeten wachten. Ik ben ook meerdere malen naar de winkel geweest in Leeuwarden en telkens werd mij verteld geduld te hebben.
Ik vraag mij af of de schoenen nog beschikbaar komen. Mijn bestelnummer is1102205.

Ik hoop snel van jullie te horen.

Groeten,
Evelien Bakker

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn schoenen alsnog geleverd kunnen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Haren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Haren nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door evelienbakker