Klacht: Niet bezorgde artikelen

KZenker op 15 december 2021 over V&D in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb meerdere keren geprobeerd met VD in contact te komen, helaas krijg ik geen antwoord (op mijn vraag). artikelen zijn niet bezorgd doordat ze uitverkocht zijn, dus heb ondertussen een saldo van bijna 68 Euro. ik heb via cadeau kaartjes vanuit actie Pepernoot van het NFK besteld. tot nu toe is dit geld nergens bijgeschreven waardoor ik niet in de gelegenheid ben om iets anders hiervan te bestellen. Hierdoor konden een aantal kinderen geen cadeautje voor sinterklaas krijgen.
Zeer kwalijk hoe de klantenservice omgaat hiermee.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik zsm dit saldo willen ontvangen zodat ik opnieuw iets kan bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over V&D

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over V&D nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KZenker