Klacht: Niet bezorgd terwijl ik thuis was.

op 03 juni 2021 over JKS Sneltransport in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had iets besteld wat bezorgd zou worden. Vandaag de hele dag gewacht, ineens zie ik op track en trace dat hij bezorgd is en ik niet thuis was. Terwijl ik gewoon voor de deur zat id tuin. Na gebeld te hebben bleek hij wel id straat te zijn geweest. Erg bizarre dat hij dat niet voor de deur is gekomen en heeft aangebeld want ik heb ook niemand voorbij zien rijden.

Gewenste Oplossing:

Als het daadwerkelijk wordt bezorgd zonder grappen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JKS Sneltransport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JKS Sneltransport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hanan123456