Klacht: niet besteld artikkel

op 21 juli 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op facebopk dat gezien en gewoon Open geklikt om te kijken wat het inhield .zou het graag terug sturen maar weet niet goed naar waar kan je mij soms een adres doorgeven er zit zelfs geen betalingsnummer bij .als ik geen reactie ontvang ga ik klacht neerleggen bij de politie .met vriendelijke groeten

Gewenste Oplossing:

Niet besteld dus wil het terug sturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door blaecke marie