Klacht: Niet bereikbaar filialen eindhoven

op 01 oktober 2016 over Bo-rent in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had gisterenavond een toyota aygo willen bestellen in eindhoven voor vandaag. Echter zag ik vanmorgen dat deze niet beschikbaar was. Dus ik dacht ik bel even om te vragen wat wel beschikbaar was. Echter heb ik tussen 0800-0900 op 01-10-2016 proberen te bellen allebei de filialen in eindhoven. Ik heb constant gebeld, echter er word gewoon niet opgenomen. Ik heb sixt gebeld, daar nemen ze wel op. Erg slecht van abo rent.

Gewenste Oplossing:

Als ze wel de telefoon opnemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bo-rent

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bo-rent nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joost verhoeven