Klacht: Niet bereikbaar

op 01 juli 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al diverse keren deze week gebeld omdat ik de status van mijn bestelling wil weten, er wordt gewoon niet opgenomen en telkens 1 zinnetje dat iedereen bezet is??? 2x een mail gedaan wederom om de status van mijn bestelling te laten weten, ook geen reactie. Ik sta nu op het punt het bedrag dat ik reeds betaald heb, terug te vorderen via de bank. Belachelijk dit!! Binnen 1 a 2 werkdagen wordt het verzonden zeggen ze dan…..

Gewenste Oplossing:

Dat mijn bestelling verzonden wordt, ik heb niet voor niks betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Perry Sport

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Perry Sport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thelob